ingredienser
2 st ägg
2 dl socker
1,5 tsk vaniljsocker
1,5 tsk bakpulver
2 dl mjöl
1 dl vaniljyoghurt
Frosting
100 gram mjukt smör
4 dl florsocker, citronsmak
2 tsk grädde
karamellfärg
strössel, och ätbara pärlor
2 dl socker
1,5 tsk vaniljsocker
1,5 tsk bakpulver
2 dl mjöl
1 dl vaniljyoghurt
Frosting
100 gram mjukt smör
4 dl florsocker, citronsmak
2 tsk grädde
karamellfärg
strössel, och ätbara pärlor
Tillagning
20 stycken
1. Vispa socker och ägg poröst, blanda vaniljsocker, bakpulver och
mjöl i en separat skål.
2. Rör sedan i det i äggsmeten.
3. Blanda i yoghurten.
4. Fördela smeten i små formar och grädda i ca 8 minuter i 175 grader
i mitten av ugnen.
5. Låt dem svalna helt.
6. Gör frostingen:
7. Vispa smöret riktigt mjukt med en elvisp, häll i florsockret och fortsätt
vispa fast nu på låg fart.
8. Häll i grädden och fortsätt vispa en stund till.
9. Dela upp frostingen i skålar och färga i olika färger. Spritsa eller
bred krämen på dina cupcakes. Dekorera fint med pärlor och strössel.
Recept: Linnea Seidel
Foto: Katja Kristoferson
20 stycken
1. Vispa socker och ägg poröst, blanda vaniljsocker, bakpulver och
mjöl i en separat skål.
2. Rör sedan i det i äggsmeten.
3. Blanda i yoghurten.
4. Fördela smeten i små formar och grädda i ca 8 minuter i 175 grader
i mitten av ugnen.
5. Låt dem svalna helt.
6. Gör frostingen:
7. Vispa smöret riktigt mjukt med en elvisp, häll i florsockret och fortsätt
vispa fast nu på låg fart.
8. Häll i grädden och fortsätt vispa en stund till.
9. Dela upp frostingen i skålar och färga i olika färger. Spritsa eller
bred krämen på dina cupcakes. Dekorera fint med pärlor och strössel.
Recept: Linnea Seidel
Foto: Katja Kristoferson
ååh, det va receptet vi tog! :P
SvaraRaderaDå vet jag att d funkar, före era blev ju jättegoda! :D
SvaraRadera